در حال بارگذاری ...
درحاشیه جشنواره سی و دوم

دیدار پنج کارگردان تئاتر کرمان با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

پنج کارگردان تئاتر کرمان به همراه مدیرعامل خانه هنرمندان و رئیس انجمن نمایش استان با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش تئاتر کرمان، پنج کارگردان تئاتر کرمان به همراه مدیرعامل خانه هنرمندان و رئیس انجمن نمایش استان با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان دیدار و گفتگو کردند.

مجتبی ناظمی کارگردان نمایش ای.مو.جی؛ جلیل امیری کارگردان نمایش «چاقوی دم کرده شب»؛ محمدرضا حیدری کارگردان «نمایش بوف کور»؛ آرش رضایی کارگردان نمایش «آشفتگی» و الهه سالاری کارگردان نمایش «صف دراز مورچگان» به همراه عبدالرضا قراری مدیرعامل خانه هنرمندان و  رئیس انجمن نمایش استان در این دیدار از دغدغه ها خود با محوریت تئاتر استان سخن گفتند.

جریان آموزش مناسب و تایید شده ،مشکلات تئاتر خصوصی، جریان تولید، حوزه های ارتباطی و بررسی سی و دومین جشنواره تئاتر استان کرمان از جمله مواردی بود که در این دیدار از سوی اهالی تئاتر مورد بررسی قرار گرفت.

محمدرضا علیزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این دیدار با اشاره به تاثیر گذاری حوزه تئاتر گفت: یکی از دغدغه های پیوسته ما در حوزه های فعالیت کاری؛ هنر تئاتر است ،زیرا به نقش أثرگذار و اهمیت این هنر فاخر در حوزه‌های اجتماعی و ارتباطی کاملاً واقف هستیم .

علیزاده در ادامه با اشاره به روند  رو به رشد فعالیت‌های فرهنگی و هنری در سال های اخیر تصریح کرد: مرور فعالیت ها؛ آمار و رخدادهای سال های اخیر  نشان می دهد ، که  در حوزه تئاتر کرمان  نیز روند رو به رشدی داشته ایم.

وی ادامه داد: نمی‌توان در یک نقطه ماند، این حوزه یک جریان پیوسته برای تلاش و فعالیت است و نباید قانع باشیم و وضعیت موجود را وضعیت مطلوب بدانیم.رمز موفقیت در میدان فرهنگ و هنر پیشرفت هر روز و مداوم است.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت در حوزه‌های مختلف مشاورینی ندارم مگر انجمن‌های صنفی ، روسا و فعالان انجمنها فرهنگی هنری و قرانی .معتقدیم حضور و مشورت با این هنرمندان باعث ایجاد جریانی هدفمند با تمرکز بر نفع عموم جامعه هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر خواهد شد.




مطالب مرتبط

نگاهی به آخرین اثر علی نفیسی

آنتیگونه زاده رنج ، مادر رنج
نگاهی به آخرین اثر علی نفیسی

آنتیگونه زاده رنج ، مادر رنج

علی نفیسی با کشف این دو گانگی ، تلاش کرده است تا با پیوند رویه ی امروزین جامعه ی ما در قالب روایت افسانه ای عاشقانه و ساختن اسطوره ای امروزین با نشانه هایی ایرانی و آشنا برای تماشاچی ما ، در موازات خط درام اصلی آن را نوسازی کرده و این شکاف را پرکند.

|

یادداشتی بر نمایش قمَروی لَب‌ندار، اثر مصطفی نیکروان

سفرادیسه وار قمرو، دگردیسی و یافتن شادمانی درونی
یادداشتی بر نمایش قمَروی لَب‌ندار، اثر مصطفی نیکروان

سفرادیسه وار قمرو، دگردیسی و یافتن شادمانی درونی

سروش سلطانی٭، «کودکان با هر چیز کهنه‌ای که به دستشان برسد بازی می‌کنند، نشان می‌دهد بازی می‌تواند شخص را از قید رابطه‌اش با قانون و اقتصاد و جنگ و دیگر امور جدی رها کند

|

با نگاه به دو اجرای یدالله آقا عباسی

یادداشتی بر ضرورت تئاتر تعلیمی در جامعه
با نگاه به دو اجرای یدالله آقا عباسی

یادداشتی بر ضرورت تئاتر تعلیمی در جامعه

مصطفی درویش گوهری، در این یادداشت قصدی بر تحلیل یا نقد اثری را نداریم، تنها به‌واسطه دیدن دو نمایش "موش و دیلادوز" و "کک به تنور" به کارگردانی دکتر یدالله آقا عباسی، به مسئله تئاتر تعلیمی و اهمیت ...

|

نظرات کاربران