در حال بارگذاری ...
...

با حضور هنرمندان و مسئولین

مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر استان برگزار شد

مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان سی و سومین جشنواره تئاتر استان کرمان برگزار شد

به گزارش تئاتر کرمان، مراسم پایانی با حضور مدیر کل ، معاون هنری اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان، امام جمعه، فرماندار، معاون پشتیبانی مجتمع گل گهر، مسئولین شهرستان‌، جمعی از هنرمندان و اهالی نمایش استان کرمان جمعه دوازدهم آذرماه به میزبانی سیرجان برگزار شد.

 محمدرضا علیزاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در این مراسم ، در سخنانی از روند ساخت پلاتوهای نمایش در شهرستانها ، نحوه داوری و انتخاب گروههای برگزیده جشنواره تئاتر سال جاری و حمایت از هنرمندان استان از طریق صندوق اعتباری هنر سخن گفت .

حجت الاسلام حسینی ، امام جمعه شهرستان  سیرجان  نیز در این مراسم  گفت: امیدواریم این هنر همواره هدف‌هایی را برگزیند که برای جامعه مفید باشد و در آموزش و فرهنگ‌سازی جامعه نقش خود را ایفا کند.

در پایان این مراسم از هنرمندانی که بر  اساس آرای  هیات داوران جشنواره در بخش‌های مختلف برگزیده شده بودند، تجلیل شد.

سی و سومین جشنواره تئاتر استان کرمان با شعار «تئاتر؛ داستان همیشه جاری» و به منظور جلوگیری از همه‌گیری بیماری کرونا امسال نیز همچون دو سال گذشته به صورت غیر حضوری برگزار شد .

در این جشنواره که از سه‌شنبه نهم آدر ماه  آغاز به کار کرده بود، هشت اثر از شهرستانهای کرمان، زرند، سیرجان، رفسنجان و شهربابک به مدت سه روز و به صورت غیر متمرکز رقابت کرد‌ند .