در حال بارگذاری ...
...

آیین اختتامیه جشنواره تئاتر استان در سالن غدیر سیرجان برگزار می شود

آیین اختتامیه جشنواره تئاتر استان در سالن غدیر سیرجان برگزار می شود

هدف برنامه ریزان برای جشنواره، معرفی دو اثر برای مشارکت در چرخه آثار ملی و راه یابی دواثر به جشنواره فجر است،

به گزارش تئاتر کرمان، ائین اختتامیه سی و یکمین جشنواره تئاتر  در سالن غدیر سیرجان برگزار می شود .

«عبدالرضا قراری» رئیس انجمن هنرهای نمایشی کرمان گفت :  اختتامیه جشنواره تئاتر استان کرمان 29 آبان ماه در سالن غدیر سیرجان برگزار می شود .

وی اضافه کرد : جشنواره تاتر استان ها زیر مجموعه تاتر فجر است . هدف برنامه ریزان برای جشنواره معرفی دو اثر برای مشارکت در چرخه آثار ملی و راه یابی دواثر به جشنواره فجر است . اما مرسوم است در جشنواره تاتر در بخش نویسندگی ، کارگردانی، بازیگری مرد، بازیگری زن هر کدام سه سطح برگزیده شود . همچنین در موسیقی، طراحی ، نور ، دکور، معمولا جایزه داده می شود.

قراری ارزش ریالی جوایز جشنواره امسال را ده میلیون تومان دانست و گفت : قانون جشنواره بر این است که رابطه هنرمند با جشنواره این گونه باشد که من می پذیرم کسی مرا ارزیابی کند و به ارزیابی آن احترام می گذارم . بعد منتقدان مشخص می کنند که آن ارزیابی درست بوده یا خیر.  نباید خود هنرمند صاحب نظر باشد اما این قانون در کشور ما رعایت نمی شود.